FITNESS BARENDRECHT

Bent u op zoek naar een sportschool in Barendrecht? Healthcenter aan de Ridderkerkstraat heeft vele tevreden leden uit Barendrecht die hier inmiddels al vele jaren sporten. Van fitness tot groepslessen, ervaar zelf onze moderne sportschool. Vraag een proefles aan.

MODERNE SPORTSCHOOL VLAKBIJ BARENDRECHT

Wanneer u op zoekt bent naar een sportschool vlakbij Barendrecht, dan zit u bij Healthcentre Zuid goed! Onze moderne sportschool is gevestigd op de rand van Barendrecht. Met de fiets is het slechts 10 minuten naar onze locatie. Inmiddels hebben vele trouwe leden onze sportschool gevonden, een plezierige plek voor jong en oud. Onze gediplomeerde instructeurs begeleiden u graag, zodat u het maximale uit uw sportsessie haalt. Met de nieuwste apparatuur en talloze groepslessen hebben we voor iedere sporter de ideale training. Of u een beginner of een ervaren sporter bent, onze sportschool heeft alles wat u nodig heeft.

Verschillende trainingen

Of u nou vrij wilt trainen of onder begeleiding van onze instructeurs, alles is mogelijk binnen ons fitnesscentrum in Barendrecht. Ons Healthcenter heeft het revolutionaire Biocircuit in huis. Met het Biocircuit heeft u trainingen van slechts 30 minuten. Wanneer u twee keer per week traint heeft u wekelijks een effectieve training.

Biocircuit

Wanneer het trainen voor u een grote stap is of als u snel uw motivatie kwijtraakt dan is het Biocircuit de ideale oplossing! Met het Biocircuit krijgt u een afwisselend schema dat is samengesteld door onze instructeurs. Vervolgens gaat u aan de slag op het circuit, waarbij u binnen een tijdsduur van 30 minuten verschillende apparaten met bijbehorende oefeningen zult uitvoeren. De oefeningen die u zult uitvoeren zijn voor rug, buik, armen en benen. U traint elke keer of een weerstand/kracht die samen met u wordt bepaald. Zo bent u er dus van verzekerd dat u nooit traint op een manier die voor u te zwaar is.

Vrije trainingen

Wilt u vrij gaan trainen? Ook als fanatieke sporter kunt u terecht op onze sportschool aan de rand van Barendrecht. Wij beschikken over kwaliteitsapparatuur van Technogym. Onlangs hebben wij een nieuwe lijn aan apparatuur aangeschaft zoals een Hack Squat, Hiptrust en diverse andere apparaten ook wel de ‘Glutte line’ genoemd. Deze apparatuur geeft een versteviging voor de training van uw onderlichaam.

Welness na de training

Na uw training bieden wij diverse wellness faciliteiten aan. Zo kunt u gebruik maken van onze zonnebank of bijkomen in de sauna. Na deze ontspanning kunt u genieten van een heerlijke lunch in onze lunchroom. Hier bieden wij u gezonde broodjes en smoothies aan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een heerlijk kopje verse koffie of thee.

Groepsles fitness in Barendrecht

Naast onze ruime training mogelijkheden, bieden wij diverse groepslessen aan zoals Bodypump, Zumba, Spinning, Senioren workout en Yoga. Onze groepslessen worden gegeven door ervaren instructeurs zodat u altijd plezier blijft beleven. Voor informatie over onze groepslessen, bekijk het rooster

Ontdek onze sportschool met een proefles

Wilt u graag de sfeer van onze sportschool proeven en een training bijwonen? Vraag hieronder een gratis proefles aan en ontdek de voordelen van Healthcentre. Onze veilige en moderne sportschool zit op de rand van Rotterdam Zuid, slechts 10 minuten fietsen vanaf Barendrecht.

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!โ€‹

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelementโ€‹

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×