FIT IN 30 MINUTEN

Fit in 30 minuten doormiddel van ons Biocircuit!

Dit wordt dé start van gegarandeerd resultaat. Het bereiken van uw doelstellingen zoals afvallen, fitter worden, sterker worden en aan de gezondheid werken is nog nooit zo dichtbij geweest.

BIOCIRCUIT FITNESS IN ROTTERDAM

Wij vinden gezondheid belangrijk. Daarom pakt Healthcenter Rotterdam Zuid als één van de eersten wereldwijd uit met de laatste spectaculaire innovatie van Technogym: het BioCircuit! Dit wordt dé start van gegarandeerd resultaat. Het bereiken van uw doelstellingen zoals afvallen, fitter worden, sterker worden en aan de gezondheid werken is nog nooit zo dichtbij geweest.

Het BioCircuit is een uniek nieuw trainingsconcept. Een nieuwe manier van sporten waarbij met twee keer per week dertig minuten trainen gegarandeerd meer resultaat behaald wordt dan met de klassieke fitnessapparatuur. Trainen met het BioCircuit is veilig, snel, plezierig en effectief.

Begeleiding en profijt van de training was altijd al onze prioriteit, maar met dit unieke trainingsconcept worden doelstellingen sneller en effectiever dan ooit bereikt. Het BioCircuit is dé fitnessrevolutie voor iedereen die fitness saai vindt of weinig tijd heeft. Zelfs de ervaren fitnesser zal verbaasd zijn over het trainingscomfort, de efficiëntie en het resultaat.

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×