FYSIOTHERAPIE IN ROTTERDAM ZUID

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van begeleiding en uw gezondheid. Daarom bieden we de mogelijkheid om bij klachten en/of blessures een afspraak te maken bij onze fysiotherapeut in Rotterdam Zuid.

FYSIOTHERAPIE BIJ KLACHTEN EN BLESSURES

Blessures kunnen uw sportplezier en prestaties behoorlijk in de weg staan. Een blessure ontstaat meestal door overbelasting of een onjuiste houding tijdens het sporten. Trainen met te zware gewichten, nieuwe oefeningen of geen warming-up voorbereiden, zorgen ervoor dat u een vervelende blessure oploopt. Blessures als kniepijn, een verzwikte enkel, rug- en nekklachten, zweepslag en een ontstoken of afgescheurde achillespees komen dan ook vaak voor. Heb jij een (beginnende) blessure of keren uw klachten steeds terug? Fysiotherapie is er op gericht om uw klachten te behandelen, zodat jij uw sport weer tot op hoog niveau kan beoefenen of weer recreatief pijnvrij kan genieten en bewegen.

Aangezien wij de kwaliteit van begeleiding en de gezondheid belangrijk vinden, heeft u de mogelijkheid om bij klachten en/of blessures een afspraak te maken bij onze fysiotherapeut van fysiotherapiepraktijk Dubbelfit. De praktijk zit in Rotterdam Zuid, slechts 1 minuut lopen vanaf onze sportschool. Als u bij ons op de club sport, kunt u vrijblijvend een gratis intake plannen. Daarnaast werken onze fitnesscoaches samen met de fysiotherapeuten voor een optimale training die past bij uw lichaam. Samen met de fysiotherapeut zullen wij werken om gedoseerd en opbouwend aan de slag te gaan. Om een afspraak te maken voor fysiotherapie in Rotterdam Zuid kunt u het formulier invullen. Zodra wij uw vraag hebben ontvangen, nemen wij contact op voor het maken van een afspraak.

VOORKOM BLESSURES

Een blessure voorkomen is altijd beter dan genezen. Om blessures te voorkomen is het belangrijk dat u het sporten geleidelijk opbouwt. Pak niet gelijk de zwaarste gewichten of ga niet direct over uw grens. Aan de hand van een trainingsschema bouwt u stap voor stap uw kracht of conditie op. Neem voor elke training de tijd voor een goede warming-up en eindig de training ook weer met een cooling-down. Heeft u ondersteuning nodig en wilt u graag een trainingsschema laten maken? Onze instructeur adviseren u graag, zodat u het maximale uit uw sportsessie haalt.

AFSPRAAK FYSIO

Wij willen u graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!โ€‹

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelementโ€‹

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×