PERSONAL TRAINING ROTTERDAM

Een personal trainer in Rotterdam nodig? Dat is toch meer iets voor bekende Nederlanders? Dat is gelukkig niet langer het geval! Een personal trainer is tegenwoordig dichterbij dan u denkt en dat is ook de reden dat steeds meer mensen trainen met een gediplomeerde personal trainer.

DE VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER

Een personal trainer zal samen met u een plan opstellen dat helemaal is afgestemd op uw wensen en behoeften. Hieronder een aantal voordelen van het sporten met een personal trainer:

  • Sneller resultaat

Doordat er continu een trainer aanwezig is, zult u net die ene herhaling extra maken waardoor u sneller progressie boekt en dus ook eerder resultaat ziet.

  • Persoonlijk advies

Helemaal afgestemd op uw behoeftes gaat de personal trainer met u aan de slag.

  • Voedingstips

Ook op het gebied van voeding geven de gediplomeerde personal trainers tips, zodat u niet alleen tijdens uw work out maar ook gedurende de dag aan uw eigen gezondheid en doelstellingen kunt blijven werken.

  • Niet nadenken

Doordat de personal trainer precies weet waar uw doelstellingen liggen, zullen hier ook diverse trainingen en uitdagende oefeningen op afgestemd worden. Zo hoeft u zelf niet na te denken welk toestel u vandaag moet gaan gebruiken.

Ook aan de slag?
Werken aan de eigen gezondheid met een gediplomeerde personal trainer is, mede door de eerder genoemde voordelen, een keuze die steeds meer mensen maken. Ook binnen Healthcenter Zuid in Rotterdam werken wij met gediplomeerde personal trainers.

Wilt u graag afvallen, fitter worden, of de conditie verbeteren? Bij onze personal trainers maakt de doelstelling niet uit, wij helpen u graag. Onze gediplomeerde personal trainers kunnen met elke doelstelling samen aan de slag. Op het moment dat er een aanvraag wordt gedaan voor een personal trainer nemen wij binnen een werkdag contact met u op om te starten. Niet alleen op het gebied van fitness zijn onze gediplomeerde personal trainers in staat om aan de doelstellingen te werken, ook op het gebied van voeding kunnen wij met u aan de slag.

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×