FITNESS IN ROTTERDAM

Fit worden, werken aan uw gezondheid en hierbij goed begeleid worden?  Start dan vandaag nog met fitness bij Healthcenter Rotterdam Zuid

WORD FIT BIJ HEALTHCENTER ROTTERDAM ZUID!

Wilt u werken aan uw gezondheid en genieten tegelijkertijd? Dan zit u bij onze sportschool in Rotterdam Zuid helemaal goed. Gevestigd op de grens met Barendrecht nabij de Kop van Zuid vind u onze club. Door deze centrale ligging is onze club goed bereikbaar. Daarnaast is het bij ons gratis parkeren terwijl u aan het sporten bent.

Of u graag  meedoet aan de leukste groepslessen of wel wat begeleiding kunt gebruiken in de fitness, u sport altijd op de manier die het beste bij u past.  Bent u meer een zelfstandige sporter, maar vind u het lastig om de trainingen afwisselend en uitdagend te houden? Onze sportschool heeft uiteenlopende faciliteiten, waardoor elke training elke keer weer anders in te delen is.

Met professionele en goed opgeleide coaches die u begeleiden, de nieuwste apparatuur en talloze groepslessen kunnen we in en rond onze club aan al uw sportieve wensen voldoen. Na een intense work-out bijkomen? Dat kan in onze wellness met lounge en sauna. Er is altijd wel iets dat bij u past!
Naast al deze mogelijkheden is ook een personal trainer een optie. Middels personal training worden uw doelstellingen nog sneller bereikt en traint u altijd onder de juiste begeleiding.

Naast fitness is ook voeding van cruciaal belang om uw eigen doel te kunnen bereiken. Heeft u overgewicht, ondergewicht, voelt u zichzelf futloos of vraagt u zichzelf af of uw eetpatroon wel goed is, gezien de intensiteit van uw training? Onze voedingsconsulent kan uitkomst bieden om te kijken wat het beste bij u past.De voedingsdeskundige begeleidt u persoonlijk bij uw voeding. Bewegen en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom is het goed om beide aan te pakken als u wilt afvallen. De voedingscoach streeft er naar om samen met u een blijvend, normaal en gezond eetpatroon te bereiken. Met de juiste voeding komt u dichter bij uw doel en voelt u zich daarnaast veel energieker en krachtiger.

Bij onze sportschool vinden we het belangrijk dat u gezond bent. Daarom pakt Healthcenter Rotterdam Zuid als één van de eersten wereldwijd uit met de laatste spectaculaire innovatie van Technogym: het BioCircuit! Dit wordt uw start van gegarandeerd resultaat. Het bereiken van uw doelstellingen zoals afvallen, fitter worden, sterker worden en aan uw gezondheid werken is nog nooit zo dichtbij geweest. Het BioCircuit is een uniek nieuw trainingsconcept. Een nieuwe manier van sporten, waarbij u met twee keer per week dertig minuten trainen gegarandeerd meer resultaat behaalt dan met de klassieke fitnessapparatuur. Trainen met het BioCircuit is veilig, snel, plezierig en effectief.

Meer op zoek naar leuke groepslessen? Ook dat hebben we op onze club op de kop van Zuid. Zo kunt u dagelijks, ’s ochtends en ’s avonds, deelnemen aan één van de uitdagende groepslessen. Test uw dansmoves tijdens Zumba, geef de buikspieren ervan langs of hang in de gewichten bij Bodypump. En dan hebben we nog niet eens alles opgenoemd. Wat dacht u van Kick ’n Fun,  BBB,  Billen Bouwen of  Senioren fitness. Healthcenter Zuid in Rotterdam is dé plek voor Groepsfitness, YogaSpinningPersonal training en Fysiotherapie .

Contact opnemen kan door te bellen naar 010-4197767 of door onderstaand formulier in te vullen. We zullen u dan zo snel mogelijk contacten om samen een afspraak te plannen en u op onze club uit te nodigen. Tot snel!

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×