SENIOR WORKOUT

Beginnen met sporten kan ook op wat oudere leeftijd. Juist in deze tijd willen de ouderen fit en vitaal blijven en niet stil gaan zitten. 

SENIOR WORKOUT

Het in beweging komen en blijven is goed mogelijk binnen Healthcenter Rotterdam Zuid. Met onze speciale senioren fitness lessen wordt bewegen leuk!

Ook zelfstandig trainen behoort tot de mogelijkheden bij senioren fitness binnen onze club in Rotterdam. Zo staan onze professionele trainers altijd voor u klaar tijdens en na de training.

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat bewegen goed is voor hart en bloedvaten, het kan diabetes helpen voorkomen, het zorgt ervoor dat u fit en vitaal blijft en het verstevigd de botten op oudere leeftijd. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk is bewezen dat er positieve effecten optreden wanneer u sport.

Neem contact met ons op

Duur: 60min
Intensiteit: Matig

Verbranding: 500 calorieën.

Na de training nog even gezellig een kopje koffie drinken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden in onze gezellige lounge.

Benieuwd of senioren fitness ook iets voor u is? Vraag dan vandaag nog een proefles aan via onderstaand formulier.

Senior workout:
Maandag 14.00uur-15.00uur

​Woensdag 14.00uur-15.00uur

Het gehele groepslesrooster is hier te vinden. 

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×