YOGALES ROTTERDAM

Een ontspannen yogales in Rotterdam volgen? Dan zit u aan het juiste adres bij Healthcenter Zuid. Gelegen op de grens met Barendrecht bieden wij diverse yogalessen aan.

Wilt u graag een ontspannen yogales in Rotterdam volgen? Dan zit u bij onze sportschool goed! Yoga is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Iedereen kan yoga beoefenen. Natuurlijk kunt u thuis een yogamat neerleggen en een paar oefeningen uitvoeren. Maar het is een stuk gezelliger om een goed voorbereide groepsles bij te wonen. Of u nu dagelijks yoga doet of één keer in de week, yoga brengt uw lichaam en geest in balans. Verminder uw stress, wees vitaler en verbeter uw ademhaling. Benieuwd naar onze yogales in Rotterdam Zuid? Meld u dan aan en probeer onze gratis proefles.

ONTSPANNEN YOGALESSEN IN ROTTERDAM

De lessen worden uitsluitend gegeven door professioneel opgeleide yoga docenten. Tijdens de lessen richten we ons op het in balans brengen van lichaam en geest, niet alleen met uzelf maar ook met de omgeving. Yoga-oefeningen zorgen voor fysieke kracht, uithoudingsvermogen en souplesse zonder het lichaam te zwaar te belasten. Spanningen en energieblokkades zullen op een natuurlijke manier wegvloeien. Daarnaast leert u beter ontspannen en leren we u hoe u een regelmatige diepe ademhaling kunt creëren.

Door deze voordelen te combineren ontstaat er een perfecte harmonie tussen lichaam en geest, dit is dan ook waar yoga voor staat.

Duur: 60min
Intensiteit: Laag

Verbranding: 300 calorieën.

Benieuwd hoe onze yogalessen of andere lessen zijn en of deze bij u passen? Vraag dan hieronder een proefles aan.

Het gehele groepslesrooster is hier te vinden. 

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×