ZUMBA ROTTERDAM

Met plezier fit worden? Dat kan met een van onze Zumba cursussen in Rotterdam Zuid.

Zumbales Rotterdam

Zumba is een workout gebaseerd op latin muziek. U danst alle stijlen van de Latin Dance op een leuke en verfrissende manier. U verbrandt niet alleen veel calorieën, maar het is ook goed voor de conditie. Dit alles vindt uiteraard plaats onder persoonlijke aandacht van één van onze gecertificeerde instructeurs. Bij Zumba krijgt u de begeleiding die u nodig heeft en wordt u flink gemotiveerd om net dat schepje er bovenop te doen. Dit maakt de Zumba-les tot een waar feest voor jong en oud, ongeacht niveau.

Tijdens de training, welke een uur duurt, komen veel verschillende dansstijlen aan bod. Dit zorgt voor een gevarieerde, leuke les. De muziek brengt u in de salsa, merengue, cumbia en de quebradita. Deze dansstijlen maken de lessen een echt feest. Het mooie van Zumba is dat u met deze vorm van bewegen, leuke choreografie en opzwepende muziek, ook nog eens gewicht verliest. Om het beste resultaat te bereiken, adviseren we u om twee keer per week een Zumba-les te volgen. Binnen enkele weken zult u al verschil zien.

Een aantal voordelen van Zumba op een rijtje:

  • Een workout waarmee u vet verbrandt
  • Iedereen kan meedoen
  • Het is leuk! Lekker vrij op muziek bewegen

Duur: 60min Intensiteit: Matig/Hoog
Verbranding: 750 calorieën.

Bang dat het niveau te hoog ligt? Geen probleem, onze instructeurs zorgen voor een goede variatie en afwisseling zodat het voor elke niveau haalbaar is. Wilt u ook onder persoonlijke aandacht te werken aan uw conditie? Of bent u op zoek naar andere groepslessen of mogelijkheden om aan de conditie te werken? Vraag dan een gratis proefles aan via het onderstaande formulier!

Zumba:
Maandag 19:30uur-20:30uur
Donderdag 20:00uur-21:00uur

Het gehele groepslesrooster is hier te vinden. 

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×