BEDRIJFSFITNESS ROTTERDAM

Op zoek naar een lager ziekteverzuim binnen uw bedrijf? Dan is een goede optie om uw personeel gezond en productief te houden, kiezen voor bedrijfsfitness. Binnen Healthcenter Rotterdam Zuid dé sportschool in de omgeving Rotterdam en Barendrecht is dit alles mogelijk.

TRAINEN MET JE BEDRIJF!

Steeds meer bedrijven bieden bedrijfsfitness aan als secundaire arbeidsvoorwaarde. Hiermee worden de medewerkers gestimuleerd om een gezonde leefstijl aan te nemen. Door als bedrijf bedrijfsfitness aan te bieden, krijgen de medewerkers de mogelijkheid om gemiddeld met 40% belastingvoordeel aan de gezondheid te werken.

Waarom kiezen voor bedrijfsfitness?
Fitness is een sport waarbij er een kleine kans op blessures optreedt omdat er in een veilige omgeving getraind wordt onder toeziend ook van onze instructeurs. Daarbij is fitness voor de minder ervaren, maar ook voor de meer ervaren sporter geschikt om te beoefenen. Deze voordelen gecombineerd met het belastingvoordeel, maken bedrijfsfitness een goede en unieke arbeidsvoorwaarde.

Op zoek naar bedrijfsfitness mogelijkheden maar (nog) geen collectieve bedrijfsfitness?
Ook als u bedrijf geen collectieve bedrijfsfitness aanbiedt zijn er voldoende mogelijkheden binnen Healthcenter Rotterdam Zuid. Zodra er 5 personeelsleden vanuit dezelfde werkgever sporten binnen onze club, is het mogelijk om een kortingsafspraak te maken. De medewerkers betalen zelf de kosten van het lidmaatschap maar profiteren wel van een aantrekkelijke korting.

Meer weten?
Wilt u meer weten wat wij voor uw bedrijf en medewerkers kunnen betekenen? Dan kunt u via het onderstaande formulier meer informatie aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en u op de club uitnodigen om alle mogelijkheden samen te kunnen bespreken.

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×