SPORTSCHOOL RIDDERKERK

Bent u op zoek naar een sportschool in de buurt van Ridderkerk? Onze Healthcenter heeft vele tevreden leden uit Ridderkerk die hier inmiddels al vele jaren sporten. Van fitness tot groepslessen, ervaar zelf onze moderne sportschool. Vraag een proefles aan.

SPORTEN IN RIDDERKERK

Elk persoon is anders, zo ook de wensen qua sporten. Bij Healthcenter spelen wij in op de behoefte van de sporter in Ridderkerk. Wij van Healthcenter bieden u de perfecte sportomgeving aan. Onze sportomgeving is ingedeeld in verschillende delen:

  • Biocircuit
    Inmiddels sporten vele leden uit Ridderkerk naar tevredenheid op het Biocircuit. Op het Biocircuit bent u fit in 30 minuten met diverse oefeningen voor buik, rug en borst. Onder begeleiding van onze ervaren en deskundige instructeurs bent u er van verzekerd dat u de oefeningen op een correcte manier uitvoert.
  • Moderne apparatuur
    Ons Healthcenter in Ridderkerk beschikt over de nieuwste apparatuur van Technogym. Recent hebben wij nieuwe apparatuur toegevoegd aan onze toch al uitgebreide lijn. De apparatuur die is toegevoegd is o.a. een hack squat en een nieuwe gluten lijn. Probeer een gratis proefles om onze Healthcenter te ervaren.
  • Groepslessen
    Ons aanbod aan groepslessen is enorm uitgebreid. Wij bieden o.a. Zumba, Spinning, Buikspierkwartier, Yoga, Bodypump en Kick’n fun

Na uw training bieden wij diverse wellness faciliteiten aan. Zo kunt u gebruik maken van onze zonnebank of bijkomen in de sauna. Na deze ontspanning kunt u genieten van een heerlijke lunch in onze lunchroom. Hier bieden wij u gezonde broodjes en smoothies aan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een heerlijk kopje verse koffie of thee.

MODERNE SPORTSCHOOL VLAKBIJ RIDDERKERK

Wanneer u op zoekt bent naar een sportschool vlak bij Ridderkerk, dan zit u bij Healthcentre Zuid goed!  Inmiddels hebben vele trouwe leden onze sportschool gevonden, een plezierige plek voor jong en oud. Onze gediplomeerde instructeurs begeleiden u graag, zodat u het maximale uit uw sportsessie haalt. Met de nieuwste apparatuur en talloze groepslessen hebben we voor iedere sporter de ideale training. Of u een beginner of een ervaren sporter bent, onze sportschool heeft alles wat u nodig heeft.

Wilt u graag de sfeer van onze sportschool proeven en een training bijwonen? Vraag een gratis proefles aan en ontdek de voordelen van Healthcentre.

BIOCIRCUIT

FIT worden in 30 minuten? Probeer ons Biocircuit.
Met slechts twee keer in de week maakt u al vorderingen!

ERVAAR ONZE SPORTSCHOOL

Hiernaast ziet u een korte introductie van ons Healthcenter. Wij hebben vele leden uit Ridderkerk. Wilt u ook onze sportschool ervaren? Vraag hieronder een proefles aan

PERSONAL TRAINING IN RIDDERKERK

Een personal trainer is de oplossing indien u vast loopt met uw vrije training. Daarnaast kan een personal trainer u ook helpen bij het omgaan met uw voeding. Wanneer u wilt beginnen met personal training, beginnen onze trainers eerst met een startgesprek. In dit startgesprek bespreken wij uw doelen en uw verleden qua sporten. Aan de hand daarvan beginnen wij met de personal training. Bij personal training gaan wij altijd uit van de eigen kunnen, zo voorkomt u dat u of te zwaar of te licht traint.

Voeding en training

Naast training is voeding een belangrijk onderdeel. Samen met uw personal trainer bekijken we in combinatie met uw trainingen, hoeveel calorieën u op een dag nodig heeft.  Aan de hand van deze informatie maken wij een op maat gemaakt voedingsschema.

De kosten van personal training 

De kosten van personal training zijn afhankelijk van uw doelen en wensen. Wij geven personal training voor elke doelgroep en luisteren graag naar uw wensen. Wilt u vrijblijvend kennis maken met onze personal trainers? Vul het onderstaande formulier in voor een gratis proefles!

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×