Klantervaringen

Onze vaste en tevreden leden geven graag hun mening over ons Healthcenter. Bekijk hieronder onze reviews of vraag met de button een proefles aan om ons Healthcenter te ervaren

Wat zeggen onze klanten

Cudney

Cudney is BioCircuit-sporter van het eerste uur, hieronder haar ervaringen van de afgelopen tijd!

“Een paar maanden geleden had ik mijn eerste training op het BioCircuit. Na een intake-gesprek waarin mijn doelstellingen werden besproken werd ik begeleid naar het BioCircuit.

Hier stonden 8 verschillende toestellen voor me klaar. Deze 8 toestellen werden tijdens de set-up ingesteld, waarbij er gekeken werd naar mijn lengte, bewegingsuitslag en kracht. Na dit ingesteld te hebben, kon ik zelf aan de slag! Het grote verschil met het gewone fitnessen, is dat ik niks zelf hoef in te stellen of hoef te onthouden, dat doet het systeem allemaal zelf. Daarnaast duurt de training maar 30 minuten!
Nu ben ik een paar maanden verder en ben ik kort geleden overgestapt van het Tone Your Body-programma, naar het Boost Performance-programma. Door deze programma’s en het trainen merk ik verandering aan mijn lichaam. Daarnaast zit ik beter in mijn vel en heb ik door de kortere trainingstijd meer tijd voor andere zaken.
Ik raad het BioCircuit iedereen aan die in kortere tijd meer resultaten wil bereiken!”

Cudney

Patrick

Patrick is 6 weken geleden begonnen met trainen binnen Healthcenter zuid op het BioCircuit. Hier zijn eerste ervaringen:

“Zes weken geleden ben ik begonnen met trainen binnen Healthcenter Zuid. Mijn doelstelling is om fitter te worden. Daarbij vind ik het belangrijk om op een veilige manier te trainen.
Het BioCircuit-concept sprak mij hierbij direct aan. Veilig en efficiënt trainen binnen 30 minuten, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan het en ben ik blij dat ik gekozen heb voor deze manier van trainen. De kortere sessies met hoge effectiviteit voor het hele lichaam, apparaten die automatisch ingesteld worden en de verzwaarde weerstand op de terugweg die ik krijg, maken het voor mij een perfect concept.
Het grote verschil met de reguliere fitness is dat er altijd een BioCircuit-coach klaar staat om me op weg te helpen en te motiveren.
Ik beveel het BioCircuit een ieder aan die op zoek is naar een fittere versie van zichzelf!”

Patrick

Diana

Een aantal weken geleden is Diana Hoedemakers ook begonnen op het BioCircuit. Ze traint met specifieke doelstellingen. Hieronder haar ervaringen van dit unieke nieuwe trainingsconcept en hoe dit haar hierbij helpt!

“Drie jaar nadat ik was begonnen met hardlopen, begon ik het idee van een marathon lopen steeds leuker te vinden. Een grote uitdaging voor deze ‘oma’. Ik wist dat ik aan alleen hardloop-training niet genoeg zou hebben, dus hier in de omgeving gekeken bij de diverse sportscholen maar die waren het niet voor mij.
Toen ik bij Healthcenter Zuid aanklopte, voelde het meteen als thuis. Meteen al bij de intake, de oprechte interesse in de doelen die ik voor ogen heb en de verzekering dat ik aan alle kanten daarbij geholpen zou worden. Gelijk ingeschreven en de volgende dag al gemeten, gewogen en aan het werk gezet. Leuk programma dat na enkele weken weer bijgespijkerd werd daar waar nodig.

Diane

Chris

“Ik ben nu 10 maanden bezig en het BIOCIRCUIT heeft mij ontzettend veel voordelen gebracht.” Zo ben ik actiever en voel ik dat ik beter in mijn vel zit.”

Chris

Danielle

“Ik ben nu sinds 1 maand begonnen op het BIOCIRCUIT. Ik merk door te sporten op  het BIOCIRCUIT dat ik meer resultaat boek en me fitter voel dan wanneer ik zelfstandig sport.”

Danielle

Diane

“Ik ben nu 9 maanden bezig en het BIOCIRCUIT heeft mij ontzettend veel gebracht.” Mijn doelstelling is het uitlopen van de Rotterdam marathon en het BIOCIRCUIT helpt mij hierbij. Ik merk dat ik sterker ben, minder blessures heb en strakker in mijn vel zit.”

Diane

Everton

“Ik sport nu inmiddels al 6 jaar binnen Healthcenter Rotterdam Zuid, en sinds kort ben ik begonnen met het BIOCIRCUIT. Het zorgt ervoor dat ik mijn explosiviteit welke ik nodig heb tijdens mijn sportwedstrijden kan trainen, ik merk dat ik krachter en sneller geworden ben door het BIOCIRCUIT”

Everton

Rob

“Ik ben nu 4 maanden bezig en het BIOCIRCUIT heeft mij ontzettend veel gebracht.”

Rob

Marijke

“Ik sport al 5 jaar binnen Healthcenter Zuid en nu sinds een jaar ook op het BIOCIRCUIT. Naast de constante begeleiding en de gezelligheid zit ik ook beter in mijn vel door het BIOCIRCUIT”

Marijke

BEOORDELINGEN

Lees hoe onze leden ons Healthcenter beoordelen!

De voordelen van Healthcenter

Healthcenter Zuid barst van de trainingsmogelijkheden en onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

  • Persoonlijke aandacht en contact
  • Gediplomeerde instructeurs en Personal Trainers
  • Een plezierige, veilige en schone fitnessomgeving
  • Wellness met onder andere sauna, lounge en zonnebank
  • Onze lunchroom met verse producten
  • Voedingsadvies op maat

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​

CLAIM JE PROEFLES T.W.V. 15 EURO!


Vraag hier vrijblijvend een proefles aan zodat u ons Healthcenter kunt ervaren.
Het aanvragen van de proefles verplicht u tot niets!

×